Op zoek naar een baan
die ertoe doet?

Vind jouw baan bij de Universiteit Twente

Wil je
impact maken
met een baan
die ertoe doet?

Vind jouw baan bij de Universiteit Twente

Creëer nieuwe
mogelijkheden voor
jezelf en onze samenleving

Vind jouw baan bij de Universiteit Twente

Creëer nieuwe
mogelijkheden voor
jezelf en onze samenleving

Vind jouw baan bij de Universiteit Twente
Leandro de Santana & Kees Venner
Word jij onze nieuwe collega?

Waar liggen jouw interesses?

Uitgelichte vacatures

High tech human touch

Als toonaangevende technische universiteit willen we de wereld verbeteren met mensgerichte technologische oplossingen. Word onderdeel van onze unieke campus community. Met jouw unieke talenten en perspectieven kunnen we samen kennis ontwikkelen, delen en toepassen. Met als doel om impact te hebben op de samenleving, dichtbij huis en wereldwijd.

 • Draag bij aan een
  betere wereld

  Onze focus ligt daar waar mens en technologie elkaar versterken. Dat zie je terug in onze onderzoeksthema’s. Wat jouw functie bij de UT ook is, je zult volop manieren vinden om bij te dragen aan deze veranderingen.

  Leer ons kennen
 • Floreer in een
  open, inclusieve, ondernemende omgeving

  Bij de UT zetten we ons in voor gelijke kansen voor iedereen. Wat jouw rol ook is – zelfs als je die nog aan het ontdekken bent – jouw groei en welzijn staan voorop. Want wij geloven dat jij, juist door jezelf te zijn en in goed evenwicht tussen persoonlijk welzijn en professionele groei, kunt meebouwen aan een eerlijke, duurzame, digitale toekomst. En dat begint hier en nu, met onze inzet en samenwerking.

  Bekijk onze vacatures
 • Ervaar de
  vrijheid van keuze

  Op de UT moedigen we elkaar aan om, zowel in ons werk- als privéleven, keuzes te maken die passen bij onze persoonlijke behoeften en wensen. Onze arbeidsvoorwaarden sluiten daarbij aan. Bij de UT profiteer je van een flexibele werkomgeving en allerlei extra secundaire voorwaarden zoals belastingkorting om je woning te verduurzamen, een Career Development Centre, ruimhartige verlofregelingen en duurzaamheidsinvesteringen.

  Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Laatst bekeken vacatures

Waar voel jij je thuis binnen de Universiteit Twente?

Vijf faculteiten, ruim vijftig opleidingen, allerlei onmisbare ondersteunende diensten en ontelbare onderzoeksmogelijkheden. Er liggen genoeg kansen voor je klaar bij de enige campusuniversiteit in Nederland. Welk vakgebied sluit aan bij jouw kennis, ervaring en carrièrewensen?