Jouw start bij de Universiteit Twente

Wij brengen mensen en technologie optimaal samen. Het maakt niet uit wie je bent, of welke talenten, ambities en persoonlijke interesses je hebt. Bij de UT willen we je waarderen, uitdagen en aanmoedigen om te blijven groeien. Sluit je aan bij onze ‘High Tech Human Touch’-universiteit en creëer nieuwe mogelijkheden voor onze universiteit en onze samenleving.

Onboarding

EEn Warm welkom bij de universiteit Twente

Om jou zo goed mogelijk in onze organisatie te verwelkomen en vertrouwd te maken met onze kernwaarden, bieden wij verschillende faciliteiten.

√ introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers.

√ uitgebreide kennismaking met je nieuwe collega's. 

√ voldoende mogelijkheden om je werkplek optimaal in te richten.

 • Visa
  Wij helpen je om jouw Visa te regelen

  Er zijn verschillende soorten verblijfsvergunningen waarbij de Universiteit Twente bepaalt welke vergunning benodigd is. Om een verblijfsvergunning te krijgen voor werk, moet je aan verschillende voorwaarden voldoen. De voorwaarden verschillen per verblijfsvergunning.

  Bekijk de voorwaarden
 • Dual Careers
  Loopbaanondersteuning voor partners

  Is je partner net zo ambitieus als jij? We ondersteunen niet alleen in jouw carrièreontwikkeling, maar investeren ook zoveel mogelijk in de carrière van je partner. Samen met onze partner 'The Chain Company' bieden we loopbaanadvies en helpen we bij het opbouwen van een sociaal netwerk.

  Bekijk onze brochure voor meer info
 • Welkom in Nederland
  Neem je familie mee

  Kom je samen met je familie naar Nederland? Hiervoor bieden wij de best mogelijke ondersteuning. Wij helpen je met het regelen van relocatie, verzekeringen en huisvesting.

  Klik hier voor tips