Wil je
impact maken
met een baan
die ertoe doet?

Vind jouw baan bij de Universiteit Twente

Creëer nieuwe
mogelijkheden voor
jezelf en onze samenleving

Vind jouw baan bij de Universiteit Twente

Creëer nieuwe
mogelijkheden voor
jezelf en onze samenleving

Vind jouw baan bij de Universiteit Twente
Leandro de Santana & Kees Venner
Word jij onze nieuwe collega?

Waar liggen jouw interesses?

Uitgelichte vacatures

High Tech Human Touch

Creëer nieuwe mogelijkheden voor jezelf, je collega’s én onze samenleving. Met moderne technologie en wetenschap als aanjager voor vernieuwing, verandering en vooruitgang. Dat is werken bij de Universiteit Twente.

 • Daar staan wij voor
  Human Touch

  Bij de UT draait het om mensen, in lijn met de High Tech Human Touch filosofie van onze universiteit. Bij alles wat we doen staan het welzijn en de toekomst van onze studenten en medewerkers voorop.
  Jouw werk bij de Universiteit Twente doet ertoe. Net zoals jouw ambitie, talenten, ideeën en initiatieven. Groei als professional in een open, inclusieve en ondernemende omgeving. Jouw welzijn en groei op persoonlijk en professioneel gebied zijn onze belangrijkste prioriteiten. Groei je met ons mee?

  Leer ons kennen
 • Een toonaangevende technische universiteit
  Bouw aan een betere wereld

  Zorg voor positieve impact bij de Universiteit Twente. Van ultramoderne researchmogelijkheden tot het MESA+ Instituut voor Nanotechnologie, TechMed Centrum en het Digital Society Instituut. Alle middelen liggen hier binnen handbereik om nieuwe technische doorbraken te realiseren. Welke functie past het best bij jou?

  Bekijk onze vacatures
 • Ontdek alle voordelen
  Dit mag je van ons verwachten

  Voor jouw talent mag je een aantrekkelijke beloning verwachten. Met zowel een uitstekend marktconform salaris, als een flexibel secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

  Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Laatst bekeken vacatures

Waar voel jij je thuis binnen de Universiteit Twente?

Vijf faculteiten, ruim vijftig opleidingen, allerlei onmisbare ondersteunende diensten en ontelbare onderzoeksmogelijkheden. Er liggen genoeg kansen voor je klaar bij de enige campusuniversiteit in Nederland. Welk vakgebied sluit aan bij jouw kennis, ervaring en carrièrewensen?